top of page

Kajsa Bohm

Certifierad Homeopat
Om mig

Jag växte upp i Kiruna och bor sedan många år tillsammans med min familj i Sundsvall där jag också driver min mottagning inom klassisk homeopati. Jag är internationellt diplomerad klassisk homeopat och jag är medlem i flera homeopatiska förbund däribland KHY som är vårt yrkesförbund för klassiska homeopater.

Jag vill ge andra människor samma möjligheter jag själv upplevt tack vare min djupa läkning. Jag har aldrig ångrat mitt beslut! I mitt arbete har jag förmånen att följa människor i livets alla skeden och dagligen bevittnar jag fantastisk läkning. Mina patienter inte bara läker symtom utan upplever även allt mer balans, harmoni och livsglädje. Jag har många gånger frågat mig vad djup läkning egentligen innebär, vad gör det för oss bortsett från att läka symtom?

Kajsas homeopati

Mitt intresse för klassisk homeopati väcktes när jag som 17 åring uppsökte en hudläkare på grund av kraftig eksem. Besöket tog 10 min varpå läkaren ordinerade stark kortison med orden "om en vecka är du fin igen". Detta blev som en väckarklocka för mig eftersom det var något i det läkaren sa som skrämde mig ordentligt. Jag förstod att kortison enbart skulle lägga locket på istället för att behandla bakomliggande orsak. Jag uppsökte istället Kirunas enda homeopat och kunde nu läka min plågsamma eksem även om det tog lite tid. Jag upplevde det som ren magi att min kropp kunde läka inte bara eksem men även en djup sorg från min barndom. Min första upplevelse efter intag av medel var att jag fick mer energi, blev lättare i sinnet, livet återvände och blev mer färgrikt. När läkningen fick gå ännu djupare fick jag en mer avslappnad inställning till livet, släppte krav på prestation, kunde lättare sätta gränser, vågade bli mer synlig och dessutom upplevde jag hur djupa insikter om mig själv och livet avlöste varandra. Sedan dess har homeopati alltid varit det självklara valet för både mig och min familj. Enligt min erfarenhet finns ingen annan medicinsk behandlingsform som är lika kraftfull och djupläkande som klassisk homeopati.

Efter flera yrkesverksamma år som civilingenjör fick jag en mycket stark önskan att omskola mig till klassisk homeopat. Jag kände mig äntligen mogen för uppgiften och jag drevs av en oerhört stark önskan att erbjuda både människor och djur djup och sann läkning, bättre hälsa och ett ökat välmående generellt. Jag ville ge andra människor samma möjligheter jag själv upplevt tack vare min djupa läkning. Jag har aldrig ångrat mitt beslut!


Inom min yrkeskår får vi återkommande erfara hos våra klienter att djup läkning på sikt bland annat leder till ökad livsglädje, mer energi, kreativitet och frihet på alla plan – andligt, mentalt, emotionellt och fysiskt. Tänk dig vilken frihet vi upplever när vi inte längre lider av symtom oavsett fysiska eller emotionella! När vi inte längre lider finns större utrymme att uppleva kreativitet och livsglädje. Min erfarenhet är att när människan stärker den egna kreativiteten och livsglädjen finns större möjlighet att få ännu djupare insikter i den man egentligen är - det sanna Jaget och den egna potentialen! Vi får då möjlighet att skapa och manifestera ett liv som ännu bättre överensstämmer med den vi verkligen är.

Jag kan ärligt säga att jag känner djup tacksamhet för varje klient jag har förmånen att följa!

Ibland får jag frågan om jag upplever mina år som civilingenjör som bortkastade men det är faktiskt tack vare mina kunskaper inom teknisk vetenskap som homeopati och dess bakomliggande mekanismer i egenskap av energimedicin är självklara och logiska.

Rock Balancing
Mina utbildningar

• 4 årig klassisk homeopatutbildning Medica skolan med lärare Viveca Wilhelmsson och professor George Vithoulkas e-learning program. George Vithoulkas är grundaren av International Academy of Classical Homeopathy belägen på ön Alonissos i Grekland (www.vithoulkas.com). Han erhöll 1996 "the Right Livelihood Award" även kallat det Alternativa Nobelpriset. Priset erhöll han för sitt enastående bidrag att återupprätta och fördjupa den homeopatisk kunskapen och för hans skolning av homeopater till högsta kunskapsnivån.

• Basmedicin, Arcanum, 60 p (1.5 år).

• Civilingenjör Lulteå Tekniska Universitet, 200 p (5 år).

• Årligt återkommande vidareutbildningar av George Vithoulkas, Eric van Woensel, Gunnar Jansson och flera andra framstående homeopater.

Jag har även utbildat mig inom andra intressen till exempel esoterik och andlig/medial vägledning, hantverk och slöjd, akvarell och acrylmålning, dans, jägarexamen etc etc.

Svenska Fjällen

"Om en frisk människa kan bli sjuk så kan en sjuk människa bli frisk"

bottom of page